sponsors

Icorda

Icorda is opgericht in 1992 en concentreert zich op ontwerp, implementatie en ondersteuning (on-call & maintenance) van ICT netwerk infrastructuur en softwareapplicaties.
Icorda staat voor kwaliteit en continuïteit. Dit alles gebaseerd op transparante voorstellen, een gestructureerde projectaanpak bij de uitvoering en een flexibele service bij de verdere ondersteuning. Voor het Icordateam staan vakkennis en individuele klantgerichtheid in een persoonlijke benadering centraal. Passie voor netwerken en software in functie van een onderneming zijn de drijfveren van alle medewerkers van Icorda.
www.icorda.be

 

G Snel Logistics


Snel Logistics Solutions Belgium is opgericht in 1984 met transportdiensten als hoofdactiviteit.
In nauw partnership met haar klanten groeide Snel Logistic Solutions uit van een traditionele leverancier van transport en logistieke diensten tot een ontwikkelaar van doordachte totaaloplossingen met een toegevoegde waarde.
In nauw partnership met haar klanten groeide Snel Logistic Solutions uit van een traditionele leverancier van transport en logistieke diensten tot een ontwikkelaar van doordachte totaaloplossingen met een toegevoegde waarde.
Vandaag is Snel Logistic Solutions  een echte logistieke partner die oplossingen zoekt op uw maat. Snel Logistic Solutions wringt uw model niet in zijn structuur maar bouwt een structuur rond uw model. Hiervoor doet Snel Logistic Solutions een beroep op een gedreven team, een state of the art wagenpark, strategische hubs en een sterke IT ondersteuning.
www.gsnel.net

 

improvement


ImproveMenT begeleidt bedrijven op hun weg naar een markt- en klantgerichte, zelfreflecterende organisatie.

“Unlocking Human Potential”  staat voor onze overtuiging dat het Human Potential in ondernemingen onvoldoende de kans krijgt zichzelf te ontplooien. Empowerment staat hierbij centraal. Dit kan enkel in een omgeving waarbij wederzijds vertrouwen en vertrouwenswaardigheid centraal staan.

ImproveMenT brengt de zelf-lerende professional in een pragmatische actie- en resultaatgerichte attitude in functie van de missie, visie en strategie van uw bedrijf.

Het resultaat zijn medewerkers die initiatief nemen, toekomstgericht denken en handelen en zorgen voor betere resultaten voor uw bedrijf.
www.improve-ment.be