Locatie en wegbeschrijving

Theater de WAANzin vindt u in Gent aan de Nieuwe Vaart 118/B004, 300 meter voorbij de fabrieksgebouwen van GE POWER CONTROLS (het vroegere VYNCKIER). 

Als u Gent binnenrijdt via de autosnelweg (klaverblad E40-E17) neemt u de afrit Gent Centrum. Vervolgens houdt u rechts aan en volgt u "Alle Richtingen" en draait u onderaan de afrit rechts in. Vervolgens blijft u de ringweg volgen tot aan het Dampoort-station waar u rechtdoor over het rond punt de richting Zelzate R4 volgt (links van het water).

Als u richting Zelzate R4 blijft volgen komt u na 100 meter aan ACEC-Pauwels Trafo (op uw linkerkant) en vervolgens (na een bocht naar links) voorbij een benzinestation (een Q8, op uw rechterkant). Een meter of vijftig voorbij dat benzinestation draait u bij de derde verkeerslichten (eerst heb je verkeerslichten met tramsporen, daar dus NIET) rechts over de brug (richting Zelzate R4), en dan onmiddellijk weer links (richting Eeklo N9)

Je bent op de Nieuwe Vaart en ziet dan het gebouw van GE POWER CONTROLS (het vroegere Vynckier) aan uw rechterkant. Een 300 meter verderop (even voorbij Lettering) draait u, ter hoogte van huisnummer 127, rechts de Parallelweg in en verder rechts de parking van Theater de WAANzin op.

U kan ook de bewijzering naar DEPOT 09 volgen. Die zitten vlak naast ons op de site (op hun site ziet u trouwens de achterkant van ons gebouw).

Langsheen de (nieuw) aangelegde Parallelweg kan u ook parkeren!

Klik hier voor een routebeschrijving via Google Maps.

Theater de WAANzin is natuurlijk ook bereikbaar via openbaar vervoer. 
Er zijn haltes van de lijnen 5 en 73 op wandelafstand. Voor verdere informatie verwijzen wij u graag door naar de website van De Lijn.